Sayfa 1 Toplam 8 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 149 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Aşk Ve Şiir Sözleri

Aşk ve şiir sözleri bölümümüz

  1. Rengi kaçan düşLer

    Başlatan admintrjhxz, 01-23-2013 07:25 PM
    dusler, kacan, rengi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 851
    01-23-2013, 07:25 PM son yazılan Mesajı göster
  2. yaLnızLık payLaşıLmaz..

    Başlatan admintrjhxz, 01-23-2013 07:25 PM
    paylasilmaz, yalnizlik
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.109
    01-23-2013, 07:25 PM son yazılan Mesajı göster
  3. Daha SonBahar geLmedi ki

    Başlatan admintrjhxz, 01-23-2013 07:25 PM
    gelmedi, sonbahar
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.125
    01-23-2013, 07:25 PM son yazılan Mesajı göster
  4. Çizebilseydim...

    Başlatan admintrjhxz, 01-23-2013 07:24 PM
    cizebilseydim
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.265
    01-23-2013, 07:24 PM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 982
    01-23-2013, 07:24 PM son yazılan Mesajı göster
  5. ve hepsi bitti!...

    Başlatan admintrjhxz, 01-23-2013 07:24 PM
    bitti, hepsi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.075
    01-23-2013, 07:24 PM son yazılan Mesajı göster
  6. Yorulmuşluğum

    Başlatan admintrjhxz, 01-23-2013 07:24 PM
    yorulmuslugum
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 927
    01-23-2013, 07:24 PM son yazılan Mesajı göster
  7. Hazırladım Kendimi..

    Başlatan admintrjhxz, 01-23-2013 07:24 PM
    hazirladim, kendimi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.052
    01-23-2013, 07:24 PM son yazılan Mesajı göster
  8. Bitecekse bir gün seninle bitsin

    Başlatan admintrjhxz, 01-23-2013 07:24 PM
    bitecekse, bitsin, seninle
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.008
    01-23-2013, 07:24 PM son yazılan Mesajı göster
  9. İçimdeki Çocuğa Uy/Dum...

    Başlatan admintrjhxz, 01-23-2013 07:24 PM
    cocuga, icimdeki, uy or dum
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.161
    01-23-2013, 07:24 PM son yazılan Mesajı göster
  10. Daha Az Seviyorum Seni

    Başlatan admintrjhxz, 01-23-2013 07:24 PM
    seviyorum
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 987
    01-23-2013, 07:24 PM son yazılan Mesajı göster
  11. Yalnızlıklar topladım avuçlarında..

    Başlatan admintrjhxz, 01-23-2013 07:24 PM
    avuclarinda, topladim, yalnizliklar
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 851
    01-23-2013, 07:24 PM son yazılan Mesajı göster
  12. Sevgi Güzellik ister güLüm..

    Başlatan admintrjhxz, 01-23-2013 07:24 PM
    gulum, guzellik, ister, sevgi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.055
    01-23-2013, 07:24 PM son yazılan Mesajı göster
  13. artık nefretimde yetmiyor

    Başlatan admintrjhxz, 01-23-2013 07:24 PM
    artik, nefretimde, yetmiyor
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.111
    01-23-2013, 07:24 PM son yazılan Mesajı göster
  14. Ask Ayrilik Oluyor.....!

    Başlatan admintrjhxz, 01-23-2013 07:24 PM
    ayrilik, oluyor
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.539
    01-23-2013, 07:24 PM son yazılan Mesajı göster
  15. Gelme ama Yüreğimden de hiç Gitme!...

    Başlatan admintrjhxz, 01-23-2013 07:24 PM
    gelme, gitme, yuregimden
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.054
    01-23-2013, 07:24 PM son yazılan Mesajı göster
  16. Düş/Erkendi... Sen Yoktun !...

    Başlatan admintrjhxz, 01-23-2013 07:24 PM
    dus or erkendi, yoktun
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 877
    01-23-2013, 07:24 PM son yazılan Mesajı göster
  17. İstanbuL sokakları..

    Başlatan admintrjhxz, 01-23-2013 07:24 PM
    istanbul, sokaklari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.143
    01-23-2013, 07:24 PM son yazılan Mesajı göster
  18. Uunutma Beni,unutama Beni..

    Başlatan admintrjhxz, 01-23-2013 07:24 PM
    unutama, uunutma
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 868
    01-23-2013, 07:24 PM son yazılan Mesajı göster
  19. Geceden Sabaha yoLculuk..

    Başlatan admintrjhxz, 01-23-2013 07:24 PM
    geceden, sabaha, yolculuk
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 899
    01-23-2013, 07:24 PM son yazılan Mesajı göster

Sayfa 1 Toplam 8 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •