Toplam 8 adet konudan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Astroloji

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4.840
    01-26-2013, 07:34 AM son yazılan Mesajı göster
  1. Burçlara göre hastalıklar

    Başlatan admintrjhxz, 01-26-2013 07:33 AM
    burclara, hastaliklar
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.449
    01-26-2013, 07:33 AM son yazılan Mesajı göster
  2. En kısa burç yorumları

    Başlatan admintrjhxz, 01-26-2013 07:32 AM
    yorumlari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.287
    01-26-2013, 07:32 AM son yazılan Mesajı göster
  3. Burçlara göre terk etme şekli

    Başlatan admintrjhxz, 01-26-2013 07:31 AM
    burclara, sekli
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.058
    01-26-2013, 07:31 AM son yazılan Mesajı göster
  4. Burcunuzun kötü yönünü biliyor musunuz?

    Başlatan admintrjhxz, 01-26-2013 07:30 AM
    biliyor, burcunuzun, musunuz, yonunu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 960
    01-26-2013, 07:30 AM son yazılan Mesajı göster
  5. Hayatınızın amacı nedir?

    Başlatan admintrjhxz, 01-26-2013 07:29 AM
    amaci, hayatinizin, nedir
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.285
    01-26-2013, 07:29 AM son yazılan Mesajı göster
  6. Burçların şanslı günleri

    Başlatan admintrjhxz, 01-26-2013 07:28 AM
    burclarin, gunleri, sansli
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.504
    01-26-2013, 07:28 AM son yazılan Mesajı göster
  7. Burcunuz cinsel hayatınızı belirliyor

    Başlatan admintrjhxz, 01-26-2013 07:26 AM
    belirliyor, burcunuz, cinsel, hayatinizi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.282
    01-26-2013, 07:26 AM son yazılan Mesajı göster

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •