Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 23 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Ata sözleri Ve Anlamları

Ata sözlerimiz ve Anlamları

  1. Baba koruk yer, oğlunun dişi kamaşır

    Başlatan admintrjhxz, 01-12-2013 07:30 AM
    kamasir, koruk, oglunun
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.107
    01-12-2013, 07:30 AM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.007
    01-12-2013, 07:29 AM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 987
    01-12-2013, 07:28 AM son yazılan Mesajı göster
  2. Olan dört bağlar, olmayan dert bağlar

    Başlatan admintrjhxz, 01-12-2013 07:27 AM
    baglar, olmayan
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 954
    01-12-2013, 07:27 AM son yazılan Mesajı göster
  3. Babadan mal kalır, kemal kalmaz

    Başlatan admintrjhxz, 01-12-2013 07:27 AM
    babadan, kalir, kalmaz, kemal
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.148
    01-12-2013, 07:27 AM son yazılan Mesajı göster
  4. Fırsat her vakit ele geçmez

    Başlatan admintrjhxz, 01-12-2013 07:27 AM
    firsat, gecmez, vakit
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 924
    01-12-2013, 07:27 AM son yazılan Mesajı göster
  5. Maşa varken elini ateşe sokma

    Başlatan admintrjhxz, 01-12-2013 07:26 AM
    atese, elini, sokma, varken
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 849
    01-12-2013, 07:26 AM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 827
    01-12-2013, 07:26 AM son yazılan Mesajı göster
  6. Cambaz ipte, balık dipte gerek

    Başlatan admintrjhxz, 01-12-2013 07:26 AM
    balik, cambaz, dipte, gerek
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.135
    01-12-2013, 07:26 AM son yazılan Mesajı göster
  7. Zararın neresinden dönersen kârdır.

    Başlatan admintrjhxz, 01-12-2013 07:25 AM
    donersen, kârdir, neresinden, zararin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.216
    01-12-2013, 07:25 AM son yazılan Mesajı göster
  8. Ne oldum dememeli, ne olacağım demeli

    Başlatan admintrjhxz, 01-12-2013 07:25 AM
    demeli, dememeli, olacagim, oldum
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 765
    01-12-2013, 07:25 AM son yazılan Mesajı göster
  9. Babaya dayanma, karıya güvenme.

    Başlatan admintrjhxz, 01-12-2013 07:24 AM
    babaya, dayanma, guvenme, kariya
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.623
    01-12-2013, 07:24 AM son yazılan Mesajı göster
  10. Acı acıyı bastırır,su sancıyı.

    Başlatan admintrjhxz, 01-12-2013 07:24 AM
    aciyi, bastirir, sanciyi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.069
    01-12-2013, 07:24 AM son yazılan Mesajı göster
  11. Rüzgar esmeyince yaprak oynamaz.

    Başlatan admintrjhxz, 01-12-2013 07:23 AM
    esmeyince, oynamaz, ruzgar, yaprak
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.180
    01-12-2013, 07:23 AM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 948
    01-12-2013, 07:23 AM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 834
    01-12-2013, 07:23 AM son yazılan Mesajı göster
  12. Acele giden ecele gider.

    Başlatan admintrjhxz, 01-12-2013 07:22 AM
    acele, ecele, giden, gider
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.513
    01-12-2013, 07:22 AM son yazılan Mesajı göster
  13. Can çıkar huy çıkmaz

    Başlatan admintrjhxz, 01-12-2013 07:22 AM
    cikar, cikmaz
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.223
    01-12-2013, 07:22 AM son yazılan Mesajı göster

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •