Toplam 0 adet konudan sayfa basi 0 ile 0 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Atatürk Müzeleri

  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Mersin Atatürk Evi ve Müzesi

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 03:07 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.238
    05-15-2013, 03:07 PM son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Silifke Atatürk Evi

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 03:06 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 947
    05-15-2013, 03:06 PM son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Dolmabahçe Sarayı İstanbul

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 03:06 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.082
    05-15-2013, 03:06 PM son yazılan Mesajı göster
  4. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    İstanbul Florya Atatürk Deniz Köşkü

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 03:05 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.153
    05-15-2013, 03:05 PM son yazılan Mesajı göster
  5. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    İstanbul Pera Palas Atatürk Odası

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 03:05 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 997
    05-15-2013, 03:05 PM son yazılan Mesajı göster
  6. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Atatürk Müze Köşkü-Çankaya

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 03:05 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.224
    05-15-2013, 03:05 PM son yazılan Mesajı göster
  7. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 03:04 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.018
    05-15-2013, 03:04 PM son yazılan Mesajı göster
  8. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Cumhuriyet Müzesi

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 03:04 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.110
    05-15-2013, 03:04 PM son yazılan Mesajı göster
  9. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Kurtuluş Savaşı Müzesi

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 03:03 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.265
    05-15-2013, 03:03 PM son yazılan Mesajı göster
  10. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Milli Mücadelede Atatürk Konutu ve Demiryolları Müzesi

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 03:03 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 917
    05-15-2013, 03:03 PM son yazılan Mesajı göster
  11. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Alagöz Başkomutanlık Karargahı Müzesi

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 03:03 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.098
    05-15-2013, 03:03 PM son yazılan Mesajı göster
  12. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Ankara Atatürk Evi

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 03:02 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.107
    05-15-2013, 03:02 PM son yazılan Mesajı göster
  13. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Ankara Etnografya Müzesi

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 03:02 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.036
    05-15-2013, 03:02 PM son yazılan Mesajı göster
  14. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Adana Atatürk Müzesi

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 03:01 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.018
    05-15-2013, 03:01 PM son yazılan Mesajı göster
  15. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Afyon Zafer Müzesi

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 03:01 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.186
    05-15-2013, 03:01 PM son yazılan Mesajı göster
  16. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Alanya Atatürk Evi Müzesi

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 03:00 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.042
    05-15-2013, 03:00 PM son yazılan Mesajı göster
  17. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Antalya Atatürk Evi Müzesi

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 03:00 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 873
    05-15-2013, 03:00 PM son yazılan Mesajı göster
  18. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Balıkesir Kuvayi Milliye Müzesi

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 03:00 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.428
    05-15-2013, 03:00 PM son yazılan Mesajı göster
  19. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Bursa Atatürk Müzesi

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 02:59 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.048
    05-15-2013, 02:59 PM son yazılan Mesajı göster
  20. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Çanakkale Eceabat Bigalı Köyü Atatürk Evi

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 02:59 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.142
    05-15-2013, 02:59 PM son yazılan Mesajı göster
  21. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Denizli Atatürk Evi Etnografya Müzesi

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 02:59 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.183
    05-15-2013, 02:59 PM son yazılan Mesajı göster
  22. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Diyarbakır Atatürk Köşkü

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 02:58 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.043
    05-15-2013, 02:58 PM son yazılan Mesajı göster
  23. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Erzurum Atatürk Müzesi

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 02:58 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 895
    05-15-2013, 02:58 PM son yazılan Mesajı göster
  24. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Eskişehir Atatürk ve Kültür Müzesi

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 02:58 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.130
    05-15-2013, 02:58 PM son yazılan Mesajı göster
  25. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Havza Atatürk Evi ve Müzesi

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 02:57 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.179
    05-15-2013, 02:57 PM son yazılan Mesajı göster

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •