Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 53 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Atatürk Özdeyişleri

  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Atatürk’ün TBMM ile ilgili sözleri

    Başlatan admintrjhxz, 05-16-2013 09:38 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 926
    05-16-2013, 09:38 AM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.040
    05-16-2013, 09:58 AM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 891
    05-16-2013, 09:58 AM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 968
    05-16-2013, 09:57 AM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 813
    05-16-2013, 09:57 AM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.051
    05-16-2013, 09:56 AM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 833
    05-16-2013, 09:56 AM son yazılan Mesajı göster
  1. Atatürk’ün Sağlık İle İlgili Sözleri

    Başlatan admintrjhxz, 05-16-2013 09:56 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 953
    05-16-2013, 09:56 AM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 877
    05-16-2013, 09:55 AM son yazılan Mesajı göster
  2. Atatürk’ün Polis İle İlgili Sözleri

    Başlatan admintrjhxz, 05-16-2013 09:55 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 866
    05-16-2013, 09:55 AM son yazılan Mesajı göster
  3. Atatürk’ün siyaset ile ilgili sözleri

    Başlatan admintrjhxz, 05-16-2013 09:54 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 905
    05-16-2013, 09:54 AM son yazılan Mesajı göster
  4. Atatürk’ün tarih ile ilgili sözleri

    Başlatan admintrjhxz, 05-16-2013 09:54 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 890
    05-16-2013, 09:54 AM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 914
    05-16-2013, 09:54 AM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.035
    05-16-2013, 09:53 AM son yazılan Mesajı göster
  5. Atatürk’ün çevre ile ilgili sözleri

    Başlatan admintrjhxz, 05-16-2013 09:53 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 908
    05-16-2013, 09:53 AM son yazılan Mesajı göster
  6. Atatürk’ün Liderlik Hakkındaki Sözleri

    Başlatan admintrjhxz, 05-16-2013 09:52 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 849
    05-16-2013, 09:52 AM son yazılan Mesajı göster
  7. Atatürk’ün Eğitim İle İlgili Sözleri

    Başlatan admintrjhxz, 05-16-2013 09:52 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 904
    05-16-2013, 09:52 AM son yazılan Mesajı göster
  8. Atatürk’ün Müzik İle İlgili Sözleri

    Başlatan admintrjhxz, 05-16-2013 09:51 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 835
    05-16-2013, 09:51 AM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 839
    05-16-2013, 09:51 AM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.169
    05-16-2013, 09:51 AM son yazılan Mesajı göster
  9. Atatürk’ün Sözleri

    Başlatan admintrjhxz, 05-16-2013 09:50 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 859
    05-16-2013, 09:50 AM son yazılan Mesajı göster

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •