Toplam 6 adet konudan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Atatürk

Ülkemizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk Hakkında Herşey

Alt Forum Konular / Mesajlar  Son Mesaj

  1. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 18
    • Mesajlar: 18
  2. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 7
    • Mesajlar: 7
  3. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 6
    • Mesajlar: 6
  4. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 10
    • Mesajlar: 10
  5. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 3
    • Mesajlar: 3
  6. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 30
    • Mesajlar: 30
  7. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 108
    • Mesajlar: 108
  8. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 25
    • Mesajlar: 25
  9. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 54
    • Mesajlar: 54
  10. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 35
    • Mesajlar: 35
  11. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 30
    • Mesajlar: 30
  12. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 9
    • Mesajlar: 9
  13. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 4
    • Mesajlar: 4
  14. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 3
    • Mesajlar: 3
  15. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 7
    • Mesajlar: 7
  16. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 21
    • Mesajlar: 21
  17. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 4
    • Mesajlar: 4
  18. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 28
    • Mesajlar: 28
  19. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 0
    • Mesajlar: 0

    Son Mesaj :

    henüz yok
  20. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 0
    • Mesajlar: 0

    Son Mesaj :

    henüz yok
  21. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 0
    • Mesajlar: 0

    Son Mesaj :

    henüz yok
  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    İstiklâl Marşı

    Başlatan admintrjhxz, 02-15-2013 12:51 PM
    istiklâl, marsi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.192
    02-15-2013, 12:51 PM son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Nutuk

    Başlatan admintrjhxz, 02-15-2013 11:26 AM
    nutuk
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.289
    02-15-2013, 11:26 AM son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Onu ulu önder yapanda bu.

    Başlatan admintrjhxz, 02-15-2013 10:18 AM
    onder, yapanda
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.288
    02-15-2013, 10:18 AM son yazılan Mesajı göster
  4. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Önderimiz Atatürk'ün Savaşlarda Söylediği Ünlü Sözler

    Başlatan admintrjhxz, 02-15-2013 10:16 AM
    ataturkun, onderimiz, savaslarda, soyledigi, sozler
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.494
    02-15-2013, 10:16 AM son yazılan Mesajı göster
  5. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Atatürk'ün çocukluk resimleri

    Başlatan admintrjhxz, 02-15-2013 08:58 AM
    ataturkun, cocukluk, resimleri
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.196
    02-15-2013, 08:58 AM son yazılan Mesajı göster
  6. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Atatürkün Hayatı Boyunca Savaştığı Cepheler

    Başlatan admintrjhxz, 02-15-2013 08:49 AM
    ataturkun, boyunca, cepheler, hayati, savastigi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.318
    02-15-2013, 08:49 AM son yazılan Mesajı göster
  7. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    " O " An Atatürk

    Başlatan admintrjhxz, 02-15-2013 08:05 AM
    ataturk
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.065
    02-15-2013, 08:05 AM son yazılan Mesajı göster
  8. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Atatürk'ün Türk Diline Verdiği Önem

    Başlatan admintrjhxz, 02-15-2013 08:02 AM
    ataturkun, diline, verdigi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.535
    02-15-2013, 08:02 AM son yazılan Mesajı göster
  9. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Mustafa Kemal Atatürk'ün Eserleri

    Başlatan admintrjhxz, 02-15-2013 08:00 AM
    ataturkun, eserleri, kemal, mustafa
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.423
    02-15-2013, 08:00 AM son yazılan Mesajı göster
  10. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Bugüne Kadar Gelmiş Geçmiş En Büyük Önder!

    Başlatan admintrjhxz, 02-15-2013 08:00 AM
    bugune, buyuk, gecmis, gelmis, kadar, onder
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.643
    02-15-2013, 08:00 AM son yazılan Mesajı göster
  11. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Hiç Görmediğiniz Atatürk Fotografları

    Başlatan admintrjhxz, 02-15-2013 07:53 AM
    2 Sayfa
    1 2
    ataturk, fotograflari, gormediginiz
    • Cevap: 16
    • Görüntüleme: 4.344
    02-15-2013, 07:57 AM son yazılan Mesajı göster
  12. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir

    Başlatan admintrjhxz, 02-15-2013 07:50 AM
    cumhuriyet, kimsesidir, kimsesizlerin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.533
    02-15-2013, 07:50 AM son yazılan Mesajı göster
  13. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Atatürk ' ün Ölürken Söylediği Son Söz...

    Başlatan admintrjhxz, 02-15-2013 07:49 AM
    ataturk, olurken, soyledigi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.330
    02-15-2013, 07:49 AM son yazılan Mesajı göster
  14. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Vasiyeti ve Ölümü

    Başlatan admintrjhxz, 02-15-2013 07:47 AM
    ataturkun, kemal, mustafa, olumu, onder, vasiyeti
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.258
    02-15-2013, 07:47 AM son yazılan Mesajı göster
  15. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Atatürk’ün Okuduğu Kitaplar

    Başlatan admintrjhxz, 02-15-2013 07:46 AM
    ataturk’un, kitaplar, okudugu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.158
    02-15-2013, 07:46 AM son yazılan Mesajı göster
  16. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Atatürk ve Milli Mücadele Yılları

    Başlatan admintrjhxz, 02-15-2013 07:45 AM
    ataturk, milli, mucadele, yillari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.373
    02-15-2013, 07:45 AM son yazılan Mesajı göster
  17. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Resimlerle ATATÜRK'ün hayatı ( 100 Resim )

    Başlatan admintrjhxz, 02-15-2013 07:37 AM
    2 Sayfa
    1 2
    ataturkun, hayati, resim, resimlerle
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 5.158
    02-15-2013, 07:42 AM son yazılan Mesajı göster
  1. Atatürk ve kurtuluş savaşı müzesi

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 11:39 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.443
    05-15-2013, 11:39 AM son yazılan Mesajı göster
  2. Atatürk'ün sözleri

    Başlatan admintrjhxz, 05-15-2013 11:36 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.201
    05-15-2013, 11:36 AM son yazılan Mesajı göster
  3. Atatürk ve İslam

    Başlatan admintrjhxz, 02-15-2013 11:22 AM
    ataturk, islam
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.689
    02-15-2013, 11:22 AM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.534
    02-15-2013, 08:56 AM son yazılan Mesajı göster
  4. Atatürk ve çocuk sevgisi

    Başlatan admintrjhxz, 02-15-2013 08:53 AM
    ataturk, cocuk, sevgisi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.998
    02-15-2013, 08:53 AM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.066
    02-15-2013, 08:50 AM son yazılan Mesajı göster

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •