Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 32 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Fıkralar ve komik sözler

Fıkralarımız ve komik söyleşiler

  1. Phan Mem Bao Co, Phan Mem Buon Com

    Başlatan baocobuoncom, 03-29-2017 01:58 PM
    phan mem bao co, phan mem buon com
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 181
    03-29-2017, 01:58 PM son yazılan Mesajı göster
  2. Zeki Adam

    Başlatan admintrjhxz, 08-06-2014 08:34 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4.259
    08-06-2014, 08:34 AM son yazılan Mesajı göster
  3. Türkler ve Japonlar

    Başlatan admintrjhxz, 08-06-2014 08:29 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 559
    08-06-2014, 08:29 AM son yazılan Mesajı göster
  4. Kim Lan Bu

    Başlatan admintrjhxz, 08-06-2014 08:27 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 535
    08-06-2014, 08:27 AM son yazılan Mesajı göster
  5. Yıldırım Çarpmış

    Başlatan admintrjhxz, 02-16-2013 12:23 PM
    carpmis, yildirim
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.420
    02-16-2013, 12:23 PM son yazılan Mesajı göster
  6. Şarj Et

    Başlatan admintrjhxz, 02-16-2013 12:23 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.061
    02-16-2013, 12:23 PM son yazılan Mesajı göster
  7. Otobüs Bekliyorum

    Başlatan admintrjhxz, 02-16-2013 09:29 AM
    bekliyorum, otobus
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 994
    02-16-2013, 09:29 AM son yazılan Mesajı göster
  8. Anlayış farkı

    Başlatan admintrjhxz, 02-16-2013 09:26 AM
    anlayis, farki
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.089
    02-16-2013, 09:26 AM son yazılan Mesajı göster
  9. Hangi Balığı

    Başlatan admintrjhxz, 02-16-2013 09:21 AM
    baligi, hangi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.182
    02-16-2013, 09:21 AM son yazılan Mesajı göster
  10. Giydirin Artık

    Başlatan admintrjhxz, 02-16-2013 09:17 AM
    artik, giydirin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.318
    02-16-2013, 09:17 AM son yazılan Mesajı göster
  11. Çok İleri Gittik Galiba

    Başlatan admintrjhxz, 02-16-2013 09:16 AM
    galiba, gittik, ileri
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.390
    02-16-2013, 09:16 AM son yazılan Mesajı göster
  12. Tüfeği Bana Ver

    Başlatan admintrjhxz, 02-16-2013 09:14 AM
    tufegi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.072
    02-16-2013, 09:14 AM son yazılan Mesajı göster
  13. Sana iki haberim var Asker Fıkrası

    Başlatan admintrjhxz, 02-16-2013 09:13 AM
    asker, fikrasi, haberim
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 985
    02-16-2013, 09:13 AM son yazılan Mesajı göster
  14. Başkası Vurmuş

    Başlatan admintrjhxz, 02-16-2013 09:10 AM
    baskasi, vurmus
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.191
    02-16-2013, 09:10 AM son yazılan Mesajı göster
  15. Beş Para Etmezsin

    Başlatan admintrjhxz, 02-16-2013 09:09 AM
    etmezsin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.357
    02-16-2013, 09:09 AM son yazılan Mesajı göster
  16. Ateist ve Ayı

    Başlatan admintrjhxz, 02-16-2013 09:01 AM
    ateist
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.123
    02-16-2013, 09:01 AM son yazılan Mesajı göster
  17. 2 Kiloluk Bebek

    Başlatan admintrjhxz, 02-16-2013 08:59 AM
    bebek, kiloluk
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.491
    02-16-2013, 08:59 AM son yazılan Mesajı göster
  18. Erkek Beyni CPU ile çalışsaydı :)

    Başlatan admintrjhxz, 02-16-2013 08:58 AM
    beyni, calissaydi, erkek
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.008
    02-16-2013, 08:58 AM son yazılan Mesajı göster
  19. Temel - Kaçak Elektrik

    Başlatan admintrjhxz, 02-16-2013 08:58 AM
    elektrik, kacak, temel
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.157
    02-16-2013, 08:58 AM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.018
    02-16-2013, 08:57 AM son yazılan Mesajı göster

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •