Toplam 2 adet konudan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Fıtık Hastalığı

Fıtık Hastalığı bilgiler

  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Nadir Görülen Karın Fıtıkları

    Başlatan admintrjhxz, 01-25-2013 07:09 AM
    fitiklari, gorulen, karin, nadir
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.260
    01-25-2013, 07:09 AM son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Mide Fıtığı

    Başlatan admintrjhxz, 01-25-2013 07:09 AM
    fitigi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.142
    01-25-2013, 07:09 AM son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Göbek Fıtığı

    Başlatan admintrjhxz, 01-25-2013 07:08 AM
    fitigi, gobek
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.384
    01-25-2013, 07:08 AM son yazılan Mesajı göster
  4. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Ameliyat Sonrası Fıtık

    Başlatan admintrjhxz, 01-25-2013 07:07 AM
    ameliyat, fitik, sonrasi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.125
    01-25-2013, 07:07 AM son yazılan Mesajı göster
  5. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Kasık Fıtığı

    Başlatan admintrjhxz, 01-25-2013 07:07 AM
    fitigi, kasik
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.429
    01-25-2013, 07:07 AM son yazılan Mesajı göster
  6. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Tanısı

    Başlatan admintrjhxz, 01-25-2013 07:06 AM
    tanisi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.334
    01-25-2013, 07:06 AM son yazılan Mesajı göster
  7. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Fıtık Nedir?

    Başlatan admintrjhxz, 01-25-2013 07:05 AM
    fitik, nedir
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.147
    01-25-2013, 07:05 AM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4.953
    03-03-2013, 08:46 AM son yazılan Mesajı göster
  1. Tedavi

    Başlatan admintrjhxz, 01-25-2013 07:10 AM
    tedavi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.737
    01-25-2013, 07:10 AM son yazılan Mesajı göster

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •