Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 64 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Jimer Hastanesi Şikayet ve Memnuniyet Mesajları

Jimer Hastanesi Şikayet ve Memnuniyet Mesajları

  1. özbil nihat saraç

    Başlatan Özlem, 12-11-2013 01:00 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.620
    12-11-2013, 01:00 PM son yazılan Mesajı göster
  2. ömer aras ay

    Başlatan Özlem, 12-11-2013 01:00 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.014
    12-11-2013, 01:00 PM son yazılan Mesajı göster
  3. Esra çakır

    Başlatan Özlem, 12-11-2013 12:58 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 990
    12-11-2013, 12:58 PM son yazılan Mesajı göster
  4. Melike vatansever

    Başlatan Özlem, 12-11-2013 12:58 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.158
    12-11-2013, 12:58 PM son yazılan Mesajı göster
  5. Osman & tuğba ulcay

    Başlatan Özlem, 12-11-2013 12:57 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 996
    12-11-2013, 12:57 PM son yazılan Mesajı göster
  6. Nihan ergün

    Başlatan Özlem, 12-11-2013 12:56 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.353
    12-11-2013, 12:56 PM son yazılan Mesajı göster
  7. Duru beril özer

    Başlatan Özlem, 12-11-2013 12:55 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.204
    12-11-2013, 12:55 PM son yazılan Mesajı göster
  8. Yasemin tunaboylu

    Başlatan Özlem, 12-11-2013 12:55 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 978
    12-11-2013, 12:55 PM son yazılan Mesajı göster
  9. Gülşen adem mustafa narin

    Başlatan Özlem, 12-11-2013 12:54 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.043
    12-11-2013, 12:54 PM son yazılan Mesajı göster
  10. Ebru vatansever

    Başlatan Özlem, 12-11-2013 12:54 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 885
    12-11-2013, 12:54 PM son yazılan Mesajı göster
  11. Ayşen kırlı

    Başlatan Özlem, 12-11-2013 12:50 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.092
    12-11-2013, 12:50 PM son yazılan Mesajı göster
  12. ümmü gülsüm karakurt

    Başlatan Özlem, 12-10-2013 02:26 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 925
    12-10-2013, 02:26 PM son yazılan Mesajı göster
  13. Tülay - cihangir kesici

    Başlatan admintrjhxz, 09-25-2013 12:48 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.321
    09-25-2013, 12:48 PM son yazılan Mesajı göster
  14. Kübra ulu

    Başlatan admintrjhxz, 09-25-2013 09:10 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.302
    09-25-2013, 09:10 AM son yazılan Mesajı göster
  15. Zehra bileyci

    Başlatan admintrjhxz, 09-25-2013 09:09 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 785
    09-25-2013, 09:09 AM son yazılan Mesajı göster
  16. Gözde öğütçü

    Başlatan admintrjhxz, 09-25-2013 09:09 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 827
    09-25-2013, 09:09 AM son yazılan Mesajı göster
  17. Iliçıçek ailesi

    Başlatan admintrjhxz, 09-25-2013 09:08 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 870
    09-25-2013, 09:08 AM son yazılan Mesajı göster
  18. Sahra ayhan güler

    Başlatan admintrjhxz, 09-25-2013 09:07 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 851
    09-25-2013, 09:07 AM son yazılan Mesajı göster
  19. Ersan turan

    Başlatan admintrjhxz, 09-25-2013 09:07 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 859
    09-25-2013, 09:07 AM son yazılan Mesajı göster
  20. Mine gönül aydın ataş

    Başlatan admintrjhxz, 09-25-2013 09:06 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.048
    09-25-2013, 09:06 AM son yazılan Mesajı göster

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •