Toplam 11 adet konudan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Lazer Epilasyon, İğneli Epilasyon

Lazer epilasyon nedir ? Nasıl yapılır ? Sakıncası var mı ? Lazer epilasyon ne için yapılır? Lazer ışını kıllara nasıl etki eder? Nasıl bir makine kullanılır ? Lazer ışınının hangi özelliği kılları yok eder ? Lazer epilasyonun sakıncaları var mı ? Lazer epilasyon vücudun hangi bölgelerine yapılabilir ? Lazer epilasyonda başarı kesin mi ? Lazer epilasyonun ücreti neye göre belirlenir ? Lazer epilasyon acı veren bir uygulama mı ? Lazer epilasyona başlamadan önce hazırlık yapılır mı ? Lazer epilasyon işleminden sonra nelere dikkat edilmeli ? Lazer epilasyonda niçin birden fazla seansa ihtiyaç duyulur ? Lazer epilasyon hamile kadınlar için uygun mu ? Lazer epilasyon nedir ?

Alt Forum Konular / Mesajlar  Son Mesaj

  1. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 0
    • Mesajlar: 0

    Son Mesaj :

    henüz yok
  2. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 1
    • Mesajlar: 1
  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Lazer epilasyon tedavisi sonrasında iz kalır mı?

    Başlatan admintrjhxz, 02-22-2013 01:28 PM
    epilasyon, kalir, lazer, sonrasinda, tedavisi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4.267
    02-22-2013, 01:28 PM son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Lazer epilasyon güvenli midir ?

    Başlatan admintrjhxz, 02-22-2013 01:28 PM
    epilasyon, guvenli, lazer, midir
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.419
    02-22-2013, 01:28 PM son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Hangi bölgelere lazer epilasyon yapılabilir ?

    Başlatan admintrjhxz, 02-22-2013 01:26 PM
    bolgelere, epilasyon, hangi, lazer, yapilabilir
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.308
    02-22-2013, 01:26 PM son yazılan Mesajı göster
  4. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Lazer Epilasyon Tedavi sırasında acı hissedilir mi?

    Başlatan admintrjhxz, 02-22-2013 01:20 PM
    epilasyon, hissedilir, lazer, sirasinda, tedavi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.855
    02-22-2013, 01:20 PM son yazılan Mesajı göster
  5. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Lazer epilasyon kimlere uygulanabilir?

    Başlatan admintrjhxz, 02-22-2013 01:14 PM
    epilasyon, kimlere, lazer, uygulanabilir
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.301
    02-22-2013, 01:14 PM son yazılan Mesajı göster
  6. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Lazer güvenlimidir?

    Başlatan admintrjhxz, 02-22-2013 01:13 PM
    guvenlimidir, lazer
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.148
    02-22-2013, 01:13 PM son yazılan Mesajı göster
  7. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Epilasyon yaptıracağınız merkezi seçerken nelere dikkat etmelisiniz?

    Başlatan admintrjhxz, 02-22-2013 01:08 PM
    dikkat, epilasyon, etmelisiniz, merkezi, nelere, secerken, yaptiracaginiz
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.023
    02-22-2013, 01:10 PM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.306
    02-22-2013, 01:27 PM son yazılan Mesajı göster
  1. Lazer ışını nasıl epilasyon yapar?

    Başlatan admintrjhxz, 02-22-2013 01:27 PM
    epilasyon, isini, lazer, nasil, yapar
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.969
    02-22-2013, 01:27 PM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.392
    02-22-2013, 01:25 PM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.056
    02-22-2013, 01:25 PM son yazılan Mesajı göster
  2. Her seans kaç dakika sürmektedir?

    Başlatan admintrjhxz, 02-22-2013 01:19 PM
    dakika, seans, surmektedir
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 841
    02-22-2013, 01:19 PM son yazılan Mesajı göster
  3. Lazer Epilasyon kontrol seansı nedir?

    Başlatan admintrjhxz, 02-22-2013 01:13 PM
    epilasyon, kontrol, lazer, nedir, seansi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.201
    02-22-2013, 01:13 PM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.309
    02-22-2013, 01:12 PM son yazılan Mesajı göster
  4. Lazerin epilasyon yapma mekanizması

    Başlatan admintrjhxz, 02-22-2013 01:12 PM
    epilasyon, lazerin, mekanizmasi, yapma
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.240
    02-22-2013, 01:12 PM son yazılan Mesajı göster
  5. Lazer Epilasyon Bilgi Formu

    Başlatan admintrjhxz, 02-22-2013 01:11 PM
    bilgi, epilasyon, formu, lazer
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.030
    02-22-2013, 01:11 PM son yazılan Mesajı göster

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •