Toplam 12 adet konudan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Tedavi

Tedavi Nasıl yapılır

  1. Kompozit Dolgular Nasıl Yapılır?

    Başlatan admintrjhxz, 02-18-2013 09:25 AM
    dolgular, kompozit, nasil, yapilir
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 5.394
    02-18-2013, 09:25 AM son yazılan Mesajı göster
  2. Dişler Neden Çürür

    Başlatan admintrjhxz, 02-18-2013 09:24 AM
    curur, disler, neden
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.140
    02-18-2013, 09:24 AM son yazılan Mesajı göster
  3. Diş Rengindeki Dolgular (Kompozit Rezinler)

    Başlatan admintrjhxz, 02-18-2013 09:24 AM
    dolgular, kompozit, rengindeki, rezinler
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.130
    02-18-2013, 09:24 AM son yazılan Mesajı göster
  4. Fissür Örtücüler (Sealantlar)

    Başlatan admintrjhxz, 02-18-2013 09:23 AM
    fissur, ortuculer, sealantlar
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.191
    02-18-2013, 09:23 AM son yazılan Mesajı göster
  5. Diş Çürükleri Nasıl Tedavi Edilir ?

    Başlatan admintrjhxz, 02-18-2013 09:23 AM
    curukleri, edilir, nasil, tedavi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.874
    02-18-2013, 09:23 AM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.697
    02-18-2013, 09:23 AM son yazılan Mesajı göster
  6. Diş Çürüğü Önlenebilir mi?

    Başlatan admintrjhxz, 02-18-2013 09:22 AM
    curugu, onlenebilir
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.100
    02-18-2013, 09:22 AM son yazılan Mesajı göster
  7. Amalgamdaki Civa Zararlı Mıdır?

    Başlatan admintrjhxz, 02-18-2013 09:22 AM
    amalgamdaki, midir, zararli
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.397
    02-18-2013, 09:22 AM son yazılan Mesajı göster
  8. Kimlerde Daha Çok Çürük Olur ?

    Başlatan admintrjhxz, 02-18-2013 09:21 AM
    curuk, kimlerde
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.261
    02-18-2013, 09:21 AM son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.206
    02-18-2013, 09:21 AM son yazılan Mesajı göster
  9. Diş dolgu çeşitleri

    Başlatan admintrjhxz, 02-18-2013 09:21 AM
    cesitleri, dolgu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.713
    02-18-2013, 09:21 AM son yazılan Mesajı göster
  10. Dişleri Koruyan 4 Etkili Yöntem

    Başlatan admintrjhxz, 02-18-2013 09:20 AM
    disleri, etkili, koruyan, yontem
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.289
    02-18-2013, 09:20 AM son yazılan Mesajı göster

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Bu forumun moderatörleri

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •